Kérdő asztrológia elemzés

Kérdő asztrológia elemzés

Napok óta foglalkoztatja egy kérdés, amire nem találja a választ? Jó lenne megoldást találni, de fél hogy rosszul dönt? Sokszor kerülünk ilyen helyzetbe életünk folyamán, ebben szeretnék segítséget nyújtani a kérdő asztrológia által nyújtott lehetőséggel!

Mi az a kérdő asztrológia?

A kérdő asztrológia  egy adott kérdésre ad konkrét, kimerítő és pontos választ. Az alapelképzelése az, hogy amikor „megszületik“ a kérdés, az ő „születési“ képletében megtalálható a válaszA kérdőasztrológia a kérdések képletéből elemzi ki a választ. Tehát Önben megfogalmazódik egy kérdés, leírja, majd elküldi az asztrológusnak. Az asztrológus számára a levél megérkezésének pillanatában fogalmazódik meg a kérdés, tehát ez az időpont lesz a kérdés megszületésének ideje. Erre az időpontra készül el a kérdés képlete.

A korabeli asztrológusok fő profilja a konkrét kérdésekre adott konkrét válaszadás volt, hiszen néhányszor tíz évvel ezelőtt csak a nemesek tudták pontosan a születési időpontjukat, így a születési asztrológiai képletek elemzése csak kevés asztrológus számára adatott meg. Mivel a kérdés képlete mindössze egyetlen dolgot, a választ és annak körülményeit mutatja, így az elemzés sokkal pontosabb tud lenni, mintha ugyanezt egy születési képletből kellene megtudnunk. Ráadásul rengeteg körülmény egyáltalán nem, vagy csak hosszas és fáradtságos munkával olvasható ki a születési képletből.

Lássunk egy egyszerű példát:

A jövő hét végére tervezett kerti sütögetés idején fog-e esni az eső? – című kérdésre nagyon nehéz lenne választ találni a születési képletben, ugyanakkor a kérdő asztrológia könnyen megbirkózik az ilyen típusú feladatokkal.
Általában minden kérdésre lehet választ találni a kérdőképletbenA képletből a válasz körülményei is kideríthetőek, így tulajdonképpen tanácsadás is történik.

Néhány jellegzetes, gyakrabban előforduló kérdés:

– Rendbe hozható-e a párkapcsolatom és ha igen, mit tegyek érte?
– Eladjam-e a lakásomat X-nek?
– Megvegyem-e az ingatlanközvetítő által ajánlott házat?
– Jól járok-e, ha a közeli jövőben munkahelyet változtatok?
– Hol keressem az elveszett kulcsot, pénztárcát, kiskutyát, stb.?
– Valóban gyógyító lesz az orvosom által javasolt beavatkozás?
– Ez és ez a párt nyeri meg a választásokat?
…és így tovább, a paletta rendkívül változatos.

Ezekre, vagy az ilyen típusú kérdésekre a kérdő asztrológia pontos válaszokkal szolgál, tehát Ön nem marad kétségek között.

Hogyan teheti fel kérdését?

Az alábbi felületen adja meg adatait, és a megfelelő mezőbe írja le válaszra váró kérdését!

Hogyan kapom meg a választ?

Az Ön által megadott e-mail címre küldöm a kidolgozott választ!

Mennyi időt vesz igénybe az elemzés és mennyibe kerül?

Két lehetőség közül választhat:
– 24 órán belül kéri a választ, így a szolgáltatás ára 12.000 forint.
– 5 munkanapon belül kéri a választ, így 9.000 forintba kerül az elemzés.

A válaszadás határidejét az utalás beérkezésének napjától számítom, az elemzést az utalás beérkezése után kezdem el. A számlaszámot megrendelést követően e-mailben küldöm Önnek, a számlát pedig levélben.